korku
Sık Sık Gelir
Ahiforum Puanı: 22
Üye Sırası: 5
|
 |
« : 22 Ekim 2008, 12:14:54 » |
|
Kesinlikle buradan alışveriş yapmayın muhattap olmayın.Evet arkadaşlar umarım yönetici kardeşler bu açtığım başlığı silmez. Öğrenci arkadaşlarım uzak dursun bu fantastik spor giyimden. Öğrencinin yanında gözüküp öğrenciyi tamamen para olarak gören bu tür dükkanlara aman vermeyelim.Kırşehirdeki Ahilik prensipleri bu olsa gerek. Öğrenciyi dükkandan kovmak eğer Ahilik prensiplerine uyuyorsa böyle Ahilik olmaz olsun. Şiddetle kınıyorum. Siz de oralardan alışveriş yapmayarak tepkinizi gösterin arkadaşlar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2009, 02:43:24 Gönderen: ömerfaruk »
|
|
|
|
|
 |
google |
|
|
|
Logged |
|
|
ömerfaruk
Hayat Ne Garip, Vapurlar Filan
Administrator
Ahiforum Puanı: 31
Üye Sırası: 1
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2008, 13:07:11 » |
|
Sonuna kadar yanındayım öğrenci kardeşim. Özellikle bayanlar daha çok alışveriş yapıyorlar oradan. Arkadaş çevreme duyuracağımdan emin olabilirsin
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
_Edaa_
Ara Sıra Takılır
Ahiforum Puanı: 4
Üye Sırası: 6
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2008, 22:50:23 » |
|
Emin ol yanındayız Korku. Daha önce aynısını memlekette sorduğum ve fiyatının 40 YTL olduğunu öğrendiğim bir mala 75 YTL demişlerdi. Artık bundan ne anlıyorsanız anlayın arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
arhez13
Forumsuz Yapamaz
Ahiforum Puanı: 47
Üye Sırası: 223
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2008, 20:12:12 » |
|
Bazen keşke AHİLİK bu şehirde olmasaydı diyorum.Çünkü bunu haketmeyen esnaf çok fazla...
|
|
|
|
|
|
Ben Bana Kendim İçin Lazımım , Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın , Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Bennn Bugün Ölebirim Şu an Ölebilirim Her An Ölebilirim A R H E Z 1 3 . . .
|
|
|
paramparça
Müdavim
Ahiforum Puanı: 30
Üye Sırası: 239
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq.
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Aralık 2008, 13:41:23 » |
|
nerde o eski o ahilik.... şimdi alakası yok esnafın ahilikten haberi yok geçenlerde mont aldım 70e aynı yeri arkadaşa önerdim çünkü o montlar 100den aşağı bulunmuyo hiçbiyerde,, arkadaşa 80den aşağı satmadım olmaz demiş. yuh yani(uzun çarşı da bi mağaza)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 15:48:16 Gönderen: paramparça »
|
|
|
|
|
göktürk
Müdavim
Ahiforum Puanı: 21
Üye Sırası: 81
Güven,gurur ve cesaret işte benim karakterim...
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2008, 16:27:55 » |
|
Ben yaklaşık üç yıldır Kırşehir'deyim daha hiç bir giyim ürünü almadım...
O yüzden hiç bir fikrim yok ama siz değerli arkadaşalar madem öyle diyosunuz.Bundan sonra iyice soğudum...
|
|
|
|
|
|
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞAYARAK TECRÜBE KAZANILIR ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR...Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Tußi$h
Forumsuz Yapamaz
Ahiforum Puanı: 27
Üye Sırası: 227
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Aralık 2008, 22:51:47 » |
|
arkadaşlarıma katılıyorum...orda esnaflık değil yapılan!!!geçen sene bu aylarda siyah ip askılı badiye 18ytl verdim!!!hiç bir özelliği olmayan sıradan birşeydi üstelik.hiçbir yerde bulamadığım için almak zorunda kaldım...o halen içimde dert 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dursun
Genç Türkçeciler
Ahiforum Puanı: 40
Üye Sırası: 10
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2009, 15:16:52 » |
|
öğrencileri görmezden gelen esnaflık olmaz Fantastik spor giyimi kınıyorum...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
_stayler_
_stayler_
Global Moderator

Ahiforum Puanı: 24
Üye Sırası: 49
:):):):):))
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2009, 15:45:35 » |
|
Arkdaslar sizlere en acık örneği veriyim.Ben Kırşehirli olmama ragmen Ankara Kırıkkale vs gibi Şehirlere gidiyorum alısverıs yapmaya ...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
emine2008
Müdavim
Ahiforum Puanı: 11
Üye Sırası: 325
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2009, 15:08:31 » |
|
bu konu benim içinde kanayan yara resmen  ne kadar pahalı memleketmiş orası ya ama bazen mecbur kalıp alıyoruz işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELİF
Sık Sık Gelir
Ahiforum Puanı: 10
Üye Sırası: 297
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2009, 15:48:46 » |
|
kanayan yaramı açtınız geçen sene cikliğin verdiği bir sahlıkla tam 20 ytl kazık yedim ordan. başka bi arkadaş aynı ceketi tam 20 ytl ucuza başka bi yerden almış. ve şuan sinirden o kıyafetimi kardeşime verdim kendim giymiyorum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caglarfb06
Geçerken Uğradım
Ahiforum Puanı: 1
Üye Sırası: 352
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2009, 02:16:23 » |
|
Öğrenciden ekmek yiyen ama öğrenciyi adam yerine koymayan kırşehir esnafına yazıklar olsun...
|
|
|
|
|
|
Ben Raptim Çok Mantık Teptim Hiç Değil Heptim Koyu Karamsar Renktim Velhasıl Çiftesinde Pektim Binlercesine Karşı Yektim SAGOPA KAJMER
|
|
|
ömerfaruk
Hayat Ne Garip, Vapurlar Filan
Administrator
Ahiforum Puanı: 31
Üye Sırası: 1
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2009, 02:04:19 » |
|
Kırşehir fantastik diye aratıp sitemize gelenler var. Onlara sesleniyorum lütfen bu sayfayı iyi okuyun ve öğrenci kardeşlerinizin yanında yer alın. Biz öğrenci kardeşlerimize yapılan haksızlığın karşısındayız ve bu her zaman böyle olacaktır.
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
pasiflora_esr
Ara Sıra Takılır
Ahiforum Puanı: 6
Üye Sırası: 359
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #13 : 15 Şubat 2009, 03:29:39 » |
|
bende 2 yıldır kırşehirdeyim ve malesef fiyatların hiç düştüğünü göremedim.maşallah hepsi uçuyo  arkadaşlar hepinizi kırıkkaleye beklerim..hem kaliteli hem ucuz bi çok ürünü alabilirsiniz.mslela LCW de bu aralar %70 indiirm var..tüm öğrencilere duyrulur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmet
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2009, 13:08:30 » |
|
bu konuyu gündemde tutan site başkanı ömer faruk kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... öğrencinin sesi olarak bu tür yerleri teşhir etmemiz lazım.bizler hata yapıp öğrendik başkaları bu hataya düşmesin...böyle bir iş yerinin bizim bulunduğumuz şehirde yeri yok...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2009, 13:54:18 Gönderen: ömerfaruk »
|
|
|
|
|
|