alperen
Ara Sıra Takılır
Ahiforum Puanı: 13
Üye Sırası: 295
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2009, 17:06:28 » |
|
tanışma günü güzel olur arkadaşlar iyi düşünmüş genç türkçeciler sağ olsunlar...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş YapUNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ...
|
|
|
 |
google |
|
|
|
Logged |
|
|
Dursun
Genç Türkçeciler
Ahiforum Puanı: 40
Üye Sırası: 10
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2009, 14:05:13 » |
|
2. dönem yaklaşıyor yok mu tanışma gününe katılan? 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
_stayler_
_stayler_
Global Moderator

Ahiforum Puanı: 24
Üye Sırası: 49
:):):):):))
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #17 : 01 Şubat 2009, 18:36:17 » |
|
Aslında Ömer herkeze mesaj atarak bugunu soyleyebılır.Yanı bılıyordur heralde ben bır kere yapmıstım butun uyelere ozel mesaj yollamıstım...Bence olabılır neden olmasın
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin 10 Saniyede Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
ömerfaruk
Hayat Ne Garip, Vapurlar Filan
Administrator
Ahiforum Puanı: 31
Üye Sırası: 1
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #18 : 10 Şubat 2009, 02:52:03 » |
|
benim yakın bi arkadaşım kendi üniversitelerinde yeni gelen (cikkk:))bölüm arkadaşlarına bizzat kendi sınıflarında davet vermişlerdi.hatta bölüm hocaları da katılmıştı.pastalı börekli bol kahkahalı bi gün olduğunu söylemişti.böyle bir uygulama bütçe açısından da uygun olur bence.ayrıca bu tanışma olayını yanlış algılayan bazı arkadaşların, kurguladıkları fikirleri başka zamanlara ertelemeleri tanışma günlerini daha da içten,samimi ve seviyeli kılar.anlayan anladı anlamayan kalmadı:)ben ankete cevap olarak "evet" dedim.teşekkürler...
Siyah_Beyaz çok güzel açıklamış arkadaşlar. Gelecek olanlar burayı iyi okusunlar. Mekanı belirledik şu an tarihi belirleme aşamasındayız.
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
siyah_beyaz
Ara Sıra Takılır
Ahiforum Puanı: 5
Üye Sırası: 205
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #19 : 21 Mart 2009, 03:29:44 » |
|
rica ederim Dursun abi vazifemiz:)
|
|
|
|
|
|
bir ben var benim içimde benden öte , benden ziyade...
|
|
|
susmaz
Geçerken Uğradım
Ahiforum Puanı: 0
Üye Sırası: 533
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #20 : 08 Nisan 2009, 17:40:38 » |
|
olar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.bgrup
Geçerken Uğradım
Üye Sırası: 581
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #21 : 26 Nisan 2009, 21:40:11 » |
|
slm:D ben daha bugün üye oldum ve ahiforumu gördüğüme cok sevindim kurucularına ve ilgilenenlere cok tesekkur edıyorum:d çünkü AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ve bu üniversitenin öğrencileri olarak sosyal yönümüzün kısıtlı olduğunu sürekli dile getiriyoruz.öyleyse bunu güçlendirmek için adım atmalıyız ve bu tanısma gunu super bı baslangıc olabılır:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerfaruk
Administrator
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #22 : 27 Nisan 2009, 03:09:00 » |
|
Tanışma gününü düzenledik maalesef. Yakında kaman gezimiz olacak orada görmek isteriz sizleri.
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
1.bgrup
Geçerken Uğradım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #23 : 27 Nisan 2009, 15:12:37 » |
|
bu forumdan ne yazık ki coğu kişinin haberi yok:( böle bi günün oldugunu da duymadık.bunu dağıtmanın yollarını bulmalıyız..kaman gezısınde görüşmek dileğiyle:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tußi$h
Forumsuz Yapamaz
Ahiforum Puanı: 27
Üye Sırası: 227
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #24 : 28 Nisan 2009, 00:26:29 » |
|
evet arkadaşım sana katılıyorum bu forumdan bi çok kişinin haberi yok bunun için bişeyler yapmanın zamanı geldi artık...buna çözüm getirmemiz lazım forum üyeleri olarak şimdilik benden bir fikir mesela okuldaki panolalara kapıya falan tanıtım broşürleri yapıştırabiliriz nasıl olur sizce??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
susmaz
Geçerken Uğradım
Üye Sırası: 533
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #25 : 29 Nisan 2009, 21:23:02 » |
|
tabiki olur neden olmasın forum içi deilde okul içi olması daha imkan sağlar hem forum yöneticileride bilgi verebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.bgrup
Geçerken Uğradım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #26 : 30 Nisan 2009, 03:42:44 » |
|
tabiki arkadaşlar her türlü yardımı bu forumun ve unıversıtemızın elemanı olarak yapabılırım,yapabılırız...ewet okula broşürler asmak iyi fikir ;)bu sayede bı cok kısıyı buraya uye edebılır okul ıcı aktıvıteleri,sosyal organızasyonları bu forum sayesınde daha iyi bi şekilde yürütebiliriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerfaruk
Administrator
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #27 : 01 Mayıs 2009, 02:01:49 » |
|
Forumun geleceği hakkında güzel düşüncelere sahip olan arkadaşlar görmek güzel gerçekten. İtiraf etmeliyim ki foruma gereken ilgiyi daha doğrusu forum için yapmamız gerekenleri yapamıyoruz. Sınavlar, dersler, geziler, topluluğumuz, temsilciliğimiz için çalışmalar, daha başka başka sorumluluklarımız derken sitemize biraz ilgisiz kaldığımız aşikar. Bahar şenliklerine yakın gerekli reklamları yapacağımıza inanıyorum en azından bunun gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım . Yazın Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin toplanacağı tek yer burası nihayetinde. Bu konuda sizlerin de elinizden geldiği kadar yardım etmeniz temennisiyle sözleri noktalıyorum. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
duygum
Geçerken Uğradım
Üye Sırası: 354
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #28 : 01 Mayıs 2009, 23:11:03 » |
|
tanışan tanıştı zaten:)  parti yapmak isteyen kişiler aralarında anlaşıp yaparlar bence:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ashakki
Geçerken Uğradım